Pörgesse fel a PBX-et
A telephelyen vagy a felhőben – csökkentse a költségeket!

Pörgesse fel a kommunikációt

A 3CX egy nyílt szabványú, szoftveralapú telefon-alközpont, amely kompatibilis a népszerű IP-telefonokkal, SIP-trönkökkel és átjárókkal. Teljes körű egységes kommunikációs megoldást nyújt, amely olyan funkciókat tartalmaz, mint például internetes konferencia, jelenlétfigyelés, telefonszoftver, okostelefonos kliens stb. – mindezt a „régimódi” alközpontok elrugaszkodott költségei és a kezelésükkel járó gondok nélkül.

Megfizethető, egyszerűen telepíthető és kezelhető

A 3CX árazása az egyidejű hívásokon alapul, nem pedig a mellékek számán, ezáltal a PBX vásárlásának és bővítésének költségei igazán megfizethetők. A rendszer tartalmaz egy webalapú kezelőkonzolt, és fut a legnépszerűbb operációs rendszereken, ezáltal lesz a telepítés és a kezelés igazán egyszerű. A beállítás csak pár percig tart, és a 3CX a már meglévő szerveren is képes futni (ami nem feltétlenül egy dedikált szerver).

  • IP-telefonok, átjárók és SIP-trönkök Plug and Play csatlakoztatása
  • Nincs mellékenkénti licencelés
  • Virtualizálás és telepítés a meglévő szerveren
Telefonrendszer
 Telefonrendszer

Kulcsrakész Unified Communications-funkciók

A kulcsrakész Unified Communications-funkciók a hatékonyság növelése érdekében tartalmazzák az olyan funkciókat, mint a Presence, a fax és hangposta e-mailben, és az azonnali üzenetküldést. A 3CX ezenkívül tartalmazza a beépített, beépülőmodul-mentes webkonferencia funkciót, amely fejlett funkciókat tartalmaz a hatékony együttműködés érdekében. Tudjon meg többet.

  • A kollégák jelenléte követhető
  • Faxok és hangüzenetek kézbesítése a bejövő üzenetekbe
  • Webkonferencia mindenkinek

Telefonszoftverek a Mac, Windows, iOS és Android rendszerhez

A mobilitás nem probléma a 3CX rendszernek, amely hatékony telefonszoftvereket tartalmaz Mac és Windows rendszerekhez, valamint az iOS és Android okostelefon-kliensekhez. Válaszolja meg hívásait az irodai melléken keresztül okostelefonján, vagy vezérelje asztali telefonját az asztalról CTI módban. Csökkentse a vállalat mobiltelefon-költségeit, növelje a hatékonyságot és a mobilitást további költségek nélkül.

  • Használja mellékét bárhonnan
  • Egyszerű beállítás és felügyelet
  • Beépül az Office 365, Google, Outlook és további rendszerekbe!
 Telefonrendszer
Kaspars Bergs, infrastruktúra részlegének vezetője, 4Finance:
4finance A 3CX a legjobb ár/érték arányú választási lehetőség. A telefonrendszer lehetővé teszi szinte bármilyen igény szerinti konfiguráció kialakítását, az egyszerű, interaktív hangalapú válaszadó automatától az egyedi hívási folyamatokkal rendelkező komplex rendszerig.