Irányítsa saját PBX-ét
Üzemeltesse saját felhőjét vagy virtualizáljon

Egyszerű telepítés és felügyelet: helyszíni vagy felhőalapú/virtuális telefonközpont

A 3CX az egyszerű telepítésnek és felügyeletnek köszönhetően tűnik ki. A telepítés mindössze perceket vesz igénybe, és a 3CX futtatható a helyszínen már meglévő Windows- vagy Linux-rendszerű számítógépen, illetve Hyper-V vagy VMware virtualizációval. A telefonközpont a felhőben is virtualizálható a Google Cloud, az OVH vagy bármilyen más szolgáltatásban. Az internetalapú telepítési varázslója és felügyeleti konzolja segítségével az IP-telefonok, átjárók, SIP-trönkök és telefonszoftverek beállítása percek alatt elvégezhető.

IP-telefonok, átjárók és SIP-trönkök Plug and Play csatlakoztatása

Csatlakoztasson egy IP-telefont vagy átjárót a saját hálózatához és a 3CX automatikusan beállítja őket, ezzel számtalan konfigurációval töltött órát takarít meg Önnek és eltávolítja a rendszerből a tanulási görbét. Csatlakoztasson egy SIP-trönköt percek alatt a legnépszerűbb SIP-trönk-szolgáltatókhoz előre beállított sablonokkal és a 3CX végponti megoldásokhoz biztosított támogatásával.

Linux felhőalapú telefonközpont
 Linux felhőalapú telefonközpont

Az IP telefonok egyszerű, egész hálózaton történő kezelése

A 3CX-szel Ön kezelheti IP telefonjait a 3CX központi kezelőpultról. Állítson be új firmware-eket több telefonon néhány egérkattintással A támogatott IP telefonok garantált interopja megnyugtató a felhasználó számára, miközben frissíti a telefonjait. A 3CX okostelefonos kliensek könnyen telepíthetők e-mail segítségével, míg a szoftverfrissítés automatikus, így feleslegessé válik az ügyfélszolgálat felhívása.

  • Frissítse IP telefon firmware-jeit a 3CX vezérlőpultról
  • A 3CX minden egyes új IP telefon firmware-t megvizsgál az interop problémák megelőzésére
  • Újbóli létrehozás, indítsa újra az IP telefonokat távvezérléssel
  • Konfigurálja IP telefonja speciális opcióit a központi vezérlőpultról

Telepítés Windows/Linux rendszerre, virtualizálva helyszínen vagy felhőszolgáltatásba

A 3CX szoftveralapú, és több platformot támogat. Telepítse helyszíni verzióként, és használja ki a már meglévő szervereit a 3CX virtualizálására Hyper V vagy VMware technológiával. Telepítse alacsony árú MiniPC-re. Egyszerűen telepíthető a felhőben bármilyen Linux-alapú VPS szolgáltatásban, például Google Cloud, OVH stb. a felhőalapú telepítési szkriptjeink segítségével. A 3CX lehetővé teszi, hogy megőrizze az irányítást a telefonközpont felett, bárhová telepítette is.

  • Linux vagy Windows rendszerre
  • Virtualizálja az egyszerű biztonsági mentés és redundancia érdekében
  • Esetleg telepítse alacsony árú MiniPC-re
  • Telepítse az ismertebb szolgáltatók bármilyen Linux alapú VPS szolgáltatásába
Egyszerű telepítés és felügyelet: helyszíni vagy felhőalapú/virtuális telefonközpont
Felipe Garcia, amerikai infrastruktúra és szolgáltatási igazgatója, Wilson Sporting Goods:
Wilson A 3CX mögött álló gondolkodás előremutató, a hipervizort szem előtt tartva fejlesztettek ki egy nagy teljesítményű szoftveralapú telefon-alközpontot, amelynek kommunikációs megoldásai nagyszerűen megfelelnek bármekkora méretű szervezet számára.