Webkonferencia
Ügyfél nélkül a WebRTC-vel, 3CX WebMeetinggel

Integrált és ingyenes internetes konferencia

A 3CX integrált videokonferencia megoldása lehetővé teszi, hogy a vállalkozások időt és pénzt takarítsanak meg virtuális találkozókkal, miközben kihasználják a szemtől-szemben történő kommunikáció előnyeit. A 3CX-kliensből néhány kattintással egyszerűen indítható internetes konferencia. Az internetes konferenciák a napi kommunikációs igények széles területén használhatók a hatékonyság növelésére.

Problémamentes webkonferenciá a WebRTC-vel

A 3CX a Google forradalmi WebRTC technológiáját használja, amely lehetővé teszi, hogy a böngészőn keresztül folytasson videó- és hangkommunikációt, a résztvevők így könnyedén csatlakozhatnak a megbeszélésekhez anélkül, hogy külön szoftvert vagy beépülő modult kellene ehhez letölteniük.

 • Kliens nélküli
 • Egy-kattintásos konferencia
 • Együttműködik a VoIP-pal és videóval
 • Szélessávú kezelés és vezérlés
Webkonferencia
Webkonferencia

Videokonferencia mindenkinek

A 3CX segítségével bármilyen méretű vállalat élvezheti a videokonferenciák előnyeit: hatékony együttműködés és eszköz az online értekezletekhez. Nem kell havi előfizetési díjat fizetnie minden egyes felhasználóért és egy olcsó megoldás nyílt szabványú perifériahardvereit használni. A korlátlan számú felhasználónak köszönhetően már nincs szükség a nem hatékony és nem professzionális fiókmegosztásra.

 • Az árazás a résztvevők számán alapul, és nem a felhasználói licencek számán
 • Korlátlan számú felhasználó a választott csomagtól függetlenül
 • Nincsenek havi költségek, csak egy kedvező, éves díj
 • Integrált a 3CX – 10 résztvevőig ingyenes

Fejlett funkciók a tökéletes együttműködésért

A 3CX sokféle funkciója és felhasználóbarát kialakítása integrációt biztosít, a 3CX WebMeeting fokozza a munkatársak hatékonyságát és együttműködési lehetőségeit, míg a WebRTC integrációja és webalapú működése hihetetlenül egyszerű használatot biztosít. A résztvevők anélkül csatlakozhatnak, hogy bárhová be kellene jelentkezniük, az alkalmi értekezletek egyszerű létrehozásának köszönhetően pedig a konferenciák indítása a résztvevők és a szervezők számára is rendkívül egyszerű.

 • Ingyenes webes konferencia letöltése és beépítése
 • Távvezérlés és segítség a gyors és egyszerű hibaelhárításhoz
 • Előre feltöltött PowerPoint és PDF anyagok a tiszta és gyors válasz érdekében
 • Egyszerűen használható szavazóeszköz a visszajelzés érdekében
Webkonferencia
Geremy Farmer, információtechnológiai koordinátora, Magnolia Bank:
Magnolia A 3CX WebMeeting könnyen telepíthető, egyszerűen használható, és azzal növeli a szervezet hatékonyságát, hogy bármikor, igény szerint tarthatunk értekezleteket. A megoldás legfőbb előnye a nagy méretű szervezetünk számára a skálázhatóság. A 3CX WebMeeting lehetővé teszi, hogy az összes részlegnek biztosítsuk az értekezletek ütemezésének lehetőségét, a különleges igényeiknek megfelelően, a felhasználók számára vonatkozó korlátozások nélkül.